Marie Nilsson  - Min egna dagbok på nätet

Alla inlägg under september 2011

Av Marie Nilsson - 9 september 2011 22:49

Jag tycker det är bara massa utgifter hela tiden, usch :( Inte kul alls. Pengarna går in på kontot den 27e och ut lika snabbt för alla räkningar och skit. Men man måste jobba för att överleva men sen har man inte mycket pengar kvar efter man har betalt räkningar och lagt undan pengar till mat och sen vill man helst kunna unna sig nått eller hitta på nått kul också. Tur att vi har två löner, men jag har ju inte en heltidslön och inte ett fast jobb men de kommer. Men jag är van att kämpa för det jag vill, är inte van att få att serverat som vissa..


Jag ringde konkursförvaltaren på onoff idag eftersom jag lämnade in min dator innan konkursen och har inte hört nått ifrån dom. Man tycker ju att dom ska höra av sig och inte jag som kund. Men han sa att jag skulle gå in på en sida så man kunde följa servicen, de gjorde jag såklart. Där fick jag knappa in mitt mobilnummer och servicenummer som jag fick när jag lämnade in den. Där stog det att den var skrotad, så fruktansvärt dåligt att onoff har skrotat min dator utan att fråga mig!! Jävla nötter, så nu får dom fan ersätta den! Känner mig helt handikappad utan MIN dator, visst har klarat mig eftersom jag har lånat sambons dator, men vi använder våra datorer ganska flitit båda han och jag. Saknar att ha en egen... Man har ju en del personliga saker på sin egen! Men jag säger bara tur att jag försäkrade datorn när jag köpte den för 2 år sedan så jag får en ny och att garatin inte hade gått ut. Nu är det bara att hoppas...


Vi var även på "sängjätten" i Lund idag och kollade på ny säng. Men shit vad en ny säng är dyrt idag. Men man får slå ut det på 10-15 år men tycker det är lite saftigt med 16-20 000 för en säng! Helt galet men vi behöver verkligen en ny säng. Om min sambo vänder sig i sängen så skakar hela sängen och madrassen är utsliten. Det behövs och dessutom sover båda dåligt och får ont här och var. Et bra tecken att de är dags för ny säng!


Inte nog med de så håller min cykel på att ge upp och en cykel är inte heller billigt, bara dyra utgifter :( Blä på detta! Får väl leva fattigt resten av året, haha. Min cykel håller på att ramla ihop totalt, har fått bära hem den flera gånger, fått vända och inte kommit till träningen för växlarna och bromsar inte funkar, stukat foten på köpet + att den är för liten. Kör knäna i styret, har haft den sen jag var 16. Fick den när jag fyllde 16 så det är dags för en ny, men de blir att spara till. Man kan ändå inte cykla på vintern.. Jag vågar inte iallafall. Så till våren ska jag fått tag på en ny cykel.


Nu har jag fått skriva av mig lite, skönt! Nu ska jag snart hoppa ner i den kalla sängen alldeles ensam för min Daniel har åkt till jobbet. Han ska jobba natt.


Sov gott vänner och alla underbara människor som läser min blogg!

Kram


 

Av Marie Nilsson - 9 september 2011 20:41



Var kan man beställa en sånhär billigt? Någon som vet? :) Skriv isåfall.

Tycker den ser sjukt mysig ut, vill absolut ha en sån!!

Av Marie Nilsson - 9 september 2011 19:17

Halloj! :)


Har diskuterat med en s.k kompis hela eftermiddagen. Jag var tvungen att erkänna att jag kände mig sviken av henne eftersom hon bara hör av sig när det passar henne med andra ord typ aldrig. Nu har de dessutom blivit ännu mindre för hon har träffat en kille så nu hör hon aldrig av sig. Har försökt träffa henne hur mycket men hon har aldrig tid, hon tar sig inte ens tid. Det hemska är att hon inte är lycklig, hon är bara tillsammans med denna killen för hon kände sig ensam, fult spel kan jag tycka. Hon sårar både sig själv och honom! Men hon kan få leva i sin låtsasvärld och när hon har lekt färdigt har hon uppenbarligen inga vänner kvar. Det är förmodligen inte bara mitt tålamod som tryter, tror att hon inte kommer ha några vänner kvar eftersom hon stöter bort en efter en...


Jag som trodde vi var vänner, ena dagen duger jag och andra dagen är jag elak och vill inte ha med mig att göra. Nu orkar inte jag mera, mitt tålamod är slut! Jag är inte värd sånt här, jag är värd mycket bättre än detta! Vänner som respekterar mig och inte skjuter undan bara för dom har träffat en kille.


Detta var droppen, nu ska jag ragga nya vänner! ;)

Skriver mera sen :)

Kram


Av Marie Nilsson - 8 september 2011 18:36




Idag har jag och älsklingen varit på Center syd ( ett köpcenter) för er som inte vet. Det ligger i Löddeköping så det är en bit ifrån men de är trevligt ställe. Jag köpte dessa skorna ovanför, sen var vi inne på bolaget och köpte lite cider till ikväll, mys!


Daniel är duktig och kämpar på gymmet nu, snart kommer han hem och då ska vi äta. Vi ska äta rester från igår då åt vi hemmalagad kycklingwok. Jag bara älskar det! Min man han kan laga mat, han kanske har satsat på fel yrke? ;) Kanske borde blivit kock istället för maskinoperatör...? Fast det är säkert en helt annan sak att vara kock och alltid laga mat än att bara göra det hemma, det blir nog tröttsamt kanske.


Jag skulle också tränat men jag har alldels för ont i min höft :( Jag har sträckt mig på jobbet. Vi skulle lyfta en person och sätta han i rollstolen och han kunde knappt gå men han har gått bra innnan men bara slutat helt plötsligt så där var ingen hiss :( Han var nära att sätta sig flera gånger innan vi fick han i rullstolen, de var kämpigt, sen knakade till i höften och dagen efter hade jag svinont. Men man lär sig av sina misstag att man inte ska lyfta tunga personer utan hjälpmedel! :(

Av Marie Nilsson - 7 september 2011 14:30

Hej söta läsare!


Nu var det ett tag sedan jag skrev, jag har varit i Varberg i helgen och träffat min underbara lilla familj


Det är alltid mysigt att komma "hem" och bli ompysslad av familjen. Jag träffar ju inte dom så ofta så det blir alltid mysigt att komma hem och träffa dom. Man uppskattar det mera då! Har nästan inte träffat dom på hela sommaren för jag har jobbat så mycket och snart åker mamma och pappa till Italien. Hade också velat åka någonstans, men de kommer nog de också :)


Jag var och hälsade på min sjuka Farmor i söndags också :( Hon ligger på sjukhus för hon har fått bältros i ögat :( Så hela hon är uppsvullen på hela höger sida. Så hemskt att se henne. Hoppas hon blir bättre snart.

Tänker på dig Farmor


Sen i måndags och igår har jag haft bredvidgång på Bergagården. Det kändes bra och de är mycket snällare än de på hemvården. Men har fått 2 dagar till nästa vecka så man blir mer säker. Detta kommer nog bli bra!


Här kommer lite vackra bilder från varberg :



 

   













    

   

Av Marie Nilsson - 2 september 2011 21:04


Titta vad duktig jag har varit ikväll :) Slopade chipsen och körde på nyttigheter, gillar mitt hälsosamma liv! Jag tycker morötter och gurka är gott dessutom. Grönsaker & dipp is tha shit!


 

Nu väntar jag på min man ska komma hem för då ska vi mysa och dricka lite vin och drinkar och myyysa :) Han är på väg hem från firmafesten nu. Han tyckte de var kul men han kunde inte dricka för då kom han inte hem så han åkte hem efter tävlingarna och jag har inget emot de :) Hem till lilla mig! Myys


Ha en trevlig helg, är i Varberg i helgen hos mina föräldrar så vi hörs efter helgen.

Puss och kram

Av Marie Nilsson - 2 september 2011 15:02

Nu är äntligen tvätten klar, det är hur skönt som helst. Vi har varit dåliga på att tvätta nu när båda har jobbat mycket men de ska bli ändring, får planera in tvätten när man är ledig! :) De är så skönt när tvättkorgen är tom, inte sant?


Nu ska mannen snart iväg på firmafest, tänkte att jag tar en shoppingrunda och sen en springtur!


Vi hörs senare!

Kram

Av Marie Nilsson - 1 september 2011 23:32

Det blev ett sjukt bra pass på friskis och svettis idag, skönt att träna när man märker resultat! Ska träna mer nästa vecka!


Har kommit på lite mål jag vill uppnå och förbättra min träning och kost.


* Ut och springa  (minst 3 ggr i veckan)

*Äta regelbundet (ungefär samma tider)

* Skippa allt som är sött (godis, saft,läsk,glass,kakor)

*Ta trapporna istället för hissen

*Göra situps och armhävningar varje kväll

* Gå långpromenad i rask takt

*Bara äta nyttigt fett (slopa skräpmat)

*Sova ungefär 8 timmar -inte mer

*Äta mer frukt,bär, grönsaker och sallad


Tror det blir ännu bättre resultat med detta. Vi får hoppas på det, för magen ska bort så är det bra.


Om du har något tips får du gärna höra av dig :)


Nu ska jag sova och vända tillbaka dygnet lagom till helgen ;)

Sov gott så hörs vi imorgon!

Kram


 







Presentation


Namnet är Marie, jag driver en av västkustens coolaste bloggar. Här skriver jag om mitt liv som stolt berner sennenägare och mer därtill. Ni får även ta del utav mina åsikter & känslor :) Enjoy!
Puss & Kram Marie

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Läsvärt

Besöksstatistik

Bloggkeen

Mie - Detta är ingen saga, detta är min sanning!

Bloggräknare

bloglovin

Bloglovin

bloglovin

Vad är klockan?

Gilla bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards