Marie Nilsson  - Min egna dagbok på nätet

Alla inlägg under september 2011

Av Marie Nilsson - 19 september 2011 12:43

Hej svejs :)


Helgen har varit bra och de var både kalas och fest i Lördags. Hade kul med mina killar :) Alltså min sambo och hans kompis Danne. Vi hade planerat fest men ingen dök upp :/ Jävligt tradigt. Det var Andreas ( Daniels bror) som kom med förslaget men han backa ur som vanligt. Han undviker oss mer och mer, de känns som att han inte VILL träffa oss :( Jag tycker att de är jävligt tråkigt att han beter sig så, men de är hans misstag inte våran. Om han inte vill umgås så kan han ju vara ärlig och säga det men han bara backar ur i sista sekund istället..Men de får stå för honom.


Det var en kul kväll på b2 :) Mycket folk! Men vi gick ändå hem ganska tidigt, skönt att komma i säng i tid :)


Igår mådde jag inte bra. Har börjat bli förkyld nu, ont i halsen och huvudvärk. Inte kul alls :( Så är det när hösten kommer, de blir kallt och då blir man förkyld lätt för man inte tar på sig tillräckligt med kläder.


Nu ska jag lägga mig och vila en stund och sen ska jag städa lägenheten. Det är ett måste! Det är skönare att ha ordning omkring sig och de roliga med städning att man ser resultat :)


Nu blir det sängen, hörs senare mina vänner


 

Av Marie Nilsson - 16 september 2011 21:51

Tjosan!


Nu har jag fixat min blogg lite mera höstig eller vad man säger ;) Har varit på stan och shoppat idag efter jag tvättade. Köpte smink och ett par byxor.


Nu ikväll har jag kollat idol, de var väl sådär... De var norrlänningarnas tur men vissa glänste mer än andra. Jag vet inte vad jag ska säga om årets idol.. Det är mest unga tjejer som har tallang i år! Konstigt de där, de blir bara yngre och ynre för varje år. Vi får väl se vissa som pallar trycket på söndag!


Nu ska jag se film till mannen kommer hem :)


Får inte glömma att säga Grattis till min underbara Farmor som fyller 97 år idag! :) Hon är helt otrolig den tanten! Jag älskar dig



På återseende...

Kram 

Av Marie Nilsson - 16 september 2011 14:30

 


SÅÅÅ JÄVLA ONT!!!


Ibland undrar man varför man ska få så jävla ont bara för man får mens. Vad man har gjort för ont att förtjäna att ha så ont i magen? Jag får nästan alltid så ont att jag bara vill ligga i sängen, inte social alls :/ Har verkligen inte lust eller ork till något? Någon mer som känner som jag?


 

Fick i mig lite mat innan älsklingen åkte till jobbet :( Saknar han redan, men ska ner på stan på några ärenden och sen ha en myskväll för mig själv!


Bloggar senare!

Av Marie Nilsson - 15 september 2011 22:20

Är det lagligt att vara såhär trött som jag är undrar jag...? Jag har verkligen haft full rulle hela dagen...


 Jag har gått bredvid på Bergagården idag (8-16) men jag har mest jobbat själv för jag är ganska självgående nu. Men jag ska gå två dagar på andra sidan också för om jag jobbar kväll så kommer jag vara löpare som innebär att man pendlar mellan de två avdelningar som nästan sitter ihop. Det bästa med Bergagården är att jag har en rak och bra dialog mellan Teamledare och personal :) Inte som på hemvården där de snackades och inte gav mig tid att lära mig. Dessutom skitsnack bakom ryggen. Bättre att säga ifrån i början och säga vd man gör för fel än att komma i slutet hur mycket fel man har gjort för då har man ingen chans att rätta till "felen". Jag gjorde inga fel på hemvården, de gillade inte mitt sätt att arbeta på tydligen. Men alla är olika och vi lär oss på olika sätt, men de kunde de inte acceptera utan bara snackar skit och svartmålar istället. Kan man bli mer än galen då? Tur att jag har vänner, sambo och en familj som tror på mig och dessutom en personalansvarig som gav mig en ny chans :)

Tack Lisa


Sen när jag kom hem var jag och handlade och fick skickat mitt kort till min kära Farmor som fyller 97 år imorgon :) Helt otroligt att hon klarade sig ifrån sin bältros trots att hon är så svag och äter lika lite som en mus. Efter affären var jag bara hemma med varorna och sen bytte jag om och vidare till träningen. När jag kom hem ringde Stefanie så on kom över så vi har umgåts lite.


Snacka om en intensiv dag, men har bara varit roligt! Nu är jag slut i varenda muskell i hela kroppen så nu blir det sängen!


Ha en bra kväll söta läsare :)

Kram


 

Av Marie Nilsson - 14 september 2011 22:18

Hej Svejs mina kära läsare :)


Hur är det med er? Jag är ledsen att jag inte bloggade igår, jag hann inte :( Hade fullt upp verkligen.


Jag gjorde klart min tatuering igår, gud vad ont de gjorde men nu är den fan klar! Tur att Daniel var med annars hade jag nog dött eller nått. Sen gick vi hem och min fina älskling fixade till våran nya sääng! :D Han är så duktig så! Sen kom Steffi och Danne så umgicks vi lite. 



Våran stökigiga lägenget i allt sängbygge!



Kaos!




Min händiga pojkvän! :)




Min egen "snickare Danne "




Fixat och klart, visst blev de fint? :) Nu fattas bara ett nytt överkast!  


Jag sov som en prinsessa inatt måste jag meddela, ville aldrig gått upp i morse, ville bara kramat den hela dagen men de gick inte!


Idag har jag varit med Steffi och sen har jag jobbat 15.30.21.00 Jag skulle egentligen gått bredvid idag men har fått jobba för teamledaren som jag skulle gå med gick hem. Hon börja klänga på pelarna i korridoren, kändes lite genoskinligt. Men jag fick jobba och jag trivs super på Bergagården :) Underbart!


Nu måste jag sova, upp och jobba kl 8 men klagar inte för då får jag sova i vår underbara säng! :D


Godnatt!

Kram

   

   

   







Av Marie Nilsson - 12 september 2011 22:45

Idag har jag varit på IKEA med älsklingen och Stephanie. Vi handlade lite småsaker och det vi har längtat efter så länge - en ny säng! Vi valde denna som är ovanför. Dessutom jättesköna madrasser så nu kommer vi äntligen att få sova skönt utan att få ont någonstans. Jag är lycklig!


Sen har jag umgåts med  Stephanie hela eftermiddagen / kvällen. Vi var b.la och fikade på skafferiet, sjukt mysigt ställe. Åt en jättegod pastasallad med kalkon. Den rekomenderar jag verkligen om ni är i Eslöv någongång.


Har inte känt Stephanie så länge men vi är sjukt lika och kommer bra överens. Äntligen en riktig tjejkompis som man kan lita på i alla väder :) Vi har sjukt kul tillsammans.


Tack för mig idag! :)

Ska varva ner och sen sova, ska göra klart min tatuering imorgon!

Kram


  

  

Av Marie Nilsson - 11 september 2011 23:41

Idag är det 10 år sedan terroattacken i USA...

 

11e September-attackerna var en serie koordinerade terroristattacker riktade mot civila ch militära byggnader i USA den 11e September 2001. Fyra amerikanska passagerarflygplan kapades : två av dem flög in i det civila word trade centers tvillingtorn på Manhattan i New York, det tredje flög in i USA:s försvarshögkvarter Pentagon och de fjärde havererade på ett fält utanför Shanksville i Pennsylvania.Dödssiffran varierade mellan 2700-3000 (exakta siffror osäkert), inklusive de 19 kaparna.



Attackerna räknas som de största terrorattentatet i världshistorien och ses som en av de mest betydelsefulla händelsen i modern tid vad de gäller fulla ekonomiska, sociala, politiska, kulturella och militära effekter i USA och många andra delar av världen. Som svar på attackerna startade USA det s.k kriget mot terrorismen.



Nya World Trade Center

 

Efter händelserna den 11 september påbörjades en upprensning och återvinnande av tvillingtornen och övriga förstörda eller skadade byggnader som tog åtta månader. I slutet av 2001 inleddes en återbyggnadsprocess av World Trade Center, där en situationsplan togs fram. Projektet kantades först av stora problem angående arkitekturen och hur en minnesplats skulle utformas, vilket följdes av en utdragen strid om fördelningen av hyreskontrakt och byggnader mellan de inblandande parterna. 2006 kom de inblandade parterna överens och bygget av ett nytt World Trade Center började. Det nya WTC kommer att innehålla fyra nya skyskrapor samt ett minnesmärke och museum, och beräknas stå färdigt under 2013.


Den högsta skyskrapan av dessa, 1 World trade center blir 541 meter och USA:s högsta byggnad. 1 World Trade Center ska ligga längs gatorna Vesey, West, Washington och Fulton. De andra tre tornen ska ligga längs Greenwish Street och kommer att bli 411, 383 respektive 297 meter höga. Ett museum tillägnad händelserna ska finnas vid dessa byggnader.


Nya WTC stod färdigt 2006.


  


MINA EGNA ÅSIKTER :

 

Jag tycker att det är hemskt, jag kan fortfarande inte förstå att de kunde hända :( Att det finns så grymma människor... Jag glömmer aldrig den dagen för 10 år sedan, blev aldrig några riktiga lektioner i skolan, alla tankar och tid gick åt terroattacken! Alla var så chokade :( En hemsk händelse i vår världshistoria!



Av Marie Nilsson - 11 september 2011 17:52


Hade en kanonkväll igår måste jag säga :) Först förfesta vi hos mig, det var jag steffi, Fia och Joseph. Hur kul som helst :) Sen drog vi till krogen, träffade Jessica och Freddy där. Sen drack vi lite till och snacka...


Sen gick jag hem vid 1 för jag var trött och hade ont i mina fötter :( Jag köpte en hamburgetallrik på vägen hem. Gud vad gott! Fyllematen är den bästa rent ut sagt, fet mat är sjukt gott på fyllan!


Kom nog i säng efter två, sen sov jag som en stock till Daniel kom hem från jobbet vid 7 tiden. Sen halvsov jag till 10 sen gick jag upp. Blev utråkad så la mig vid 13 i soffan och sen väckte älskling mig när han gick upp, sen sov jag en timme till. Sen kollade vi på en film tillsammans innan han åkte till jobbet, sista jobbnatten på ett tag, wii!


Nu sla jag börja göra mig i ordning för ska över till Daniels brors tjej och äta lite och se på film :) Sen kommer Fia senare ikväll.


Ha en bra kväll :)

Kram


 





Presentation


Namnet är Marie, jag driver en av västkustens coolaste bloggar. Här skriver jag om mitt liv som stolt berner sennenägare och mer därtill. Ni får även ta del utav mina åsikter & känslor :) Enjoy!
Puss & Kram Marie

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Läsvärt

Besöksstatistik

Bloggkeen

Mie - Detta är ingen saga, detta är min sanning!

Bloggräknare

bloglovin

Bloglovin

bloglovin

Vad är klockan?

Gilla bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards