Marie Nilsson  - Min egna dagbok på nätet

Alla inlägg under september 2011

Av Marie Nilsson - 24 september 2011 16:30


Min sambos fina tatuering han gjorde i Onsdags. Visst är den snygg? 

Fredde är en grym tatuerare, han gjorde min också!



Av Marie Nilsson - 24 september 2011 15:50

Hej mina kära läsare! :)

Hur är det med er idag? Jag mår toppen. Jag har sovit av mig det jobbiga som hände igår och nu kan det faktiskt bara bli bättre, bättre möjligheter. Karriär ska det bli och jag har funderat, hoppas på ett bra jobb nu. Sen ska jag förmodligen plugga till butikschef i Malmö :) Kommer bli spännande och roligt :) Men först vill jag jobba lite och tjäna in lite pengar, man är ju inte toppenrik precis men de kommer, man får vara lite positiv annars går man ner sig totalt och jag tänker inte dom få vinna. Jag är en ny och stark person nu som ingen kan köra över. Dom behövde inte mig men de är deras förlust - inte min! Jag kan bara leta nytt jobb och om dom ändrar sig så kommer inte jag komma tillbaka. Ett svek jag inte glömmer. Att inte ge människor en chans är sjukt fel eller hur? Dom kommer förlora massa vkarier på detta sätt som dom jobbar.

Nog tjatat om de!


Har varit på vår höstmarknaden häri Eslöv idag med mannen. Det var bara samma skit men vi åt langos, gud vad det är gott. Så nu är man bra mätt! Sen gick vi till hemmakväll och hyrde film och köpte godis & läsk. Har inte ätit de på flera månader och de hargett resultat på min vikt, men en gång gör inget. Ibland får man unna sig nått gott eller hur?


 

Ha det bra mina vänner så bloggar jag senare :)

Kram



Av Marie Nilsson - 24 september 2011 00:47

Godkväll eller godnatt snarare..


Det är nog bara jag som 'är vaken nu, hehe.. Kan fan inte sova, fulla människor utanför som ska till eller ifrån krogen, jobbigt att bo i cenrum ibland. Jävla skrikande på helgerna o de senaste helgerna har de haft allsång utanför vårat fönster i vardagsrummet/ sovrummet. Inte kul när man vill sova :(

Dryga människor!


Min sambo kom hem för en timme sedan, lite fuller. Det bästa med han är att han alltid hittar hem så man behöver inte oroa sig. Jag kan lita på honom i alla väder. Dessutom går han och lägger sig när han blir trött så man behöver aldrig tjata på honom att han ska gå och lägga sig för han är för full.. riktigt skönt! Idag var han bara sötfull ( bara lite lullig). Men somna såfort han la sig på kudden.. såå söt han är min lilla gos!


Man måste ju få umgås med sina vänner själv ibland och ha grabbkväll /tjejkväll också eller hur? Det är viktigt i ett förhållande att behålla sina vänner och sina intressen annars går förhållandet ofta utför, om man försöker ändra på den andra. Då blir det tjaffs och bråk så ingen vill ha det.


Jag har ett underbart förhållande, imorgon har vi varit tillsammans i 1 år och 8 månader. Det börjar dra ihop sig till 2 år nu. Känns underbart att leva såhär lyckligt med någon när jag nästan bara har haft idioter innan. Har haft en bra pojkvän innan Daniel.


Mitt dryga och idiotiska ex ringde innan, han är bra dum han. Det han sa var "hej, jag hatar dig". Moget? Nej inte alls men det borde vara jag som hatade honom men han är inte värd något från mig, jag bara skrattar åt hans fåninga påhitt varje gång han ringer! Att jag ens slösade så mycket tid på honom fattar jag inte idag, jag hade tur som träffade min Daniel som jag älskar sjukt mycket!

Du är mitt allt sötnos


 

sov gott kära läsare så bloggar jag mera imorgon! :)


Kram  

Av Marie Nilsson - 23 september 2011 18:47

Hej svejs mina kära läsare!


Vill tala om för er att jag är riktigt arg och ledsen idag. Jag fick ett samtal i morse. Har inte kunnat sova på hela natten för jag har haft feber så ringer denna subba ( personalansvarig på bemanningen där jag är anställd), ursäkta språket men jag är verkligen superarg!




Jag har gått bredvid på Bergagården ( ett ålderdomshem här i Eslöv) förra veckan och  alla tyckte om mig och sa att jag var duktig och så. Alltså berömde mig och jag tog egna initiativ som att slänga i tvättmaskinen när jag bädda rent, plockade ur och i diskmasinen när de behövdes, sopade under matbordet efter maten och kallade på personalen för att hjälpa en gubbe i säng som man inte klarar själv. Lugnade en förvirrad tant som är orolig. Vad mer skulle jag göra? De räckte tydligen inte ... Det som är mest skrämmande är att de inte kan stå för de som är sagt eller tar inget som helst ansvar, dessutom baktalar dom mig!

Jag är grymt besviken!


Dessutom sa personalansvarig vid namn Lisa : " Du är jättego mot de gamla men du passar nog inte i vården" .

De säger emot varann, vilka nötter det finns alltså!

Har en personalansvarig rätt att säga så?

Är de inte till för att hjälpa?

Jag säger bara nytt jobb och bättre människor!

Kan liksom inte bli sämre nu bara bättre :)



De har även sumpat mina chanser att läsa till undersköterska till våren för jag aldrig kommer få jobb i denna skitkommunen!


Som ni säkert har fattat vid det här laget så blev jag uppsagd för de inte hade tid att vänta på att jag blev upplärd ordentligt. Jag tycker 2 dagar är för lite, vad tycker du? Daniel berättade att på deras jobb har dom mycket längre tid och ingen klagar under upplärningstiden, alla får den tid dom behöver.

Mycket mer rättvist tycker jag än att man blir sågad innan man ens har kommit in i jobbet, dåligt dåligt!


Så på måndag blir de arbetsförmedlingen,jippie! Men jag måste anmäla mig så jag får någon sorts ersättning! :) Vi behöver två inkomster och detta är inte mitt fel utan dom begär att man ska kunna jobbet efter två dagar bredvid, helt galet :( Man är där för lära sig, inte bli överkörd! Men de är deras förlust inte min ;)


Jag ringde och berättade för Daniel när han var på jobbet. Han blev lite ledsen för min skull hörde jag.. Sen en halvtimma senare var han hemma. Han ville inte att jag skulle vara ensam. Vadå gullig sambo? Åh, vad jag älskar dig Daniel, du är den finaste, gulligaste, sötaste och bästa pojkvännen i hela universum!

Tack för du finns för mig när jag faller och hjälper mig att ta mig upp igen, Du är en ängel utan vingar...



Nu ska jag dricka lite jordgubbsvin och ta de lugnt, skriver senare! :)

Kram

Av Marie Nilsson - 22 september 2011 19:48

Hej svejs..


Jag känner mig fortfarande inte bättre :( Jag har så ont i halsen så det är svårt att andas :( Ont i hela kroppen och orkar inte göra ett skit. Tradigt värre. Jag som är ganska aktiv annars när jag är frisk, har ont i ena bröstet också :(.


Ringde och pratade med syrran idag och hon var också sjuk. Att man alltid ska bli sjuk när hösten kommer, det är ett bra tecken att veta att hösten är på väg tyvärr... Att man blir sjuk, inge vidare!


Nu ska jag gå och lägga mig och läsa, skulle bara meddela att jag lever ;)

Skriver när jag orkar!


Kram

Av Marie Nilsson - 20 september 2011 18:16


Jag gjorde en wok med räkor igår, de blev verkligen jättegott! Vi fick lite rester kvar så ska försöka få i mig det nu, det är ju grymt mycket svårare att äta när man är lite sjuk.


Ska kolla lite program jag missade förra veckan också...


Kram

Av Marie Nilsson - 20 september 2011 13:19

Tjena alla glada bloggläsare!

Hur är läget med er idag? Jag mår fortfarande inte bra, svullen hals och förkyld.. Jag som hade hoppats att de skulle gå över eller vara lite bättre idag, men nejdå.. Den verkar vara bestämd denna förkyldningen, den vet vad den vill. Det är så jäkla tradigt och vara sjuk, någon som håller med? Man vill göra nått men man orkar inte för man är så slö i hela kroppen. Men jag tar nog en powernap sen när älsklingen sticker till jobbet för då har jag ändå ingen att vara med. Orkar inte umgås så mycket idag heller... Blir nog en del film idag kan jag tänka mig! :) Har lite filmer som jag inte har sett på den externa hårdisken. Perfekt för sådana här dagar...Men jag måste till apoteket innan dom stänger för att få ut mina ppiller som var slut igår när jag skulle hämta dom, suck! Inte nog med de så tar det en evig tid på vårt apotek. Jag fattar inte vad dom gör, det är inte ovanligt att man får vänta i över en timma, det suger! Tur att man inte är där allt för ofta, det hade man inte pallat...


Nu ska jag krama lite på älsklingen innan han åker till jobbet för jag sover nog när han kommer hem ikväll.


Får inte glömma och säga grattis till Lina & Kenny som fick en son till inatt!

STORT GRATTIS!


  Lilla Elton som tittade ut inatt som vägde 3765 g och var 50 cm lång.


Skriver mer senare

Kram


Av Marie Nilsson - 19 september 2011 23:15

Hej svejs i lingonskogen! :)


Hoppas det är bra med er och att ni har haft en bra dag? Min dag har väl varit sådär måste jag erkänna... Jag har haft grymt ont i halsen och förkyldningen kommer mer och mer känner jag, otur verkligen :( Dessutom håller huvudet på att sprängas! Försvinn snälla...


Men jag trotsade det och städade hela våran lägenhet skinande ren. Det behövdes kan jag lova, det är skönt nu när det är klart. Ibland måste man göra tråkiga saker även om man inte mår bra, inte sant? Inte alltid de finns någon som gör de åt en. Min älskling har ju jobbat nästan hela dagen. Han började kl 13 idag och slutade nu 23 så han är på väg hem nu.. åh, jag längtar efter min prins


De var allt för mig,sov gott för de ska jag göra och hoppas på att jag mår bättre imorgon!


Kram

Presentation


Namnet är Marie, jag driver en av västkustens coolaste bloggar. Här skriver jag om mitt liv som stolt berner sennenägare och mer därtill. Ni får även ta del utav mina åsikter & känslor :) Enjoy!
Puss & Kram Marie

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Läsvärt

Besöksstatistik

Bloggkeen

Mie - Detta är ingen saga, detta är min sanning!

Bloggräknare

bloglovin

Bloglovin

bloglovin

Vad är klockan?

Gilla bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards