Marie Nilsson  - Min egna dagbok på nätet

Alla inlägg den 29 september 2011

Av Marie Nilsson - 29 september 2011 17:43


Stackars min lilla älskling...


Han är på "handledarutbildning" på körskolan så han får övningköra med mig och så sparar man lite pengar genom att kunna träna hemma. Det började 17.15 och fick nyss sms av han att de skulle ta 3 timmar! Wtf?! 3 timmar? Helt vansinnigt ju, om dom skulle hålla på så länge så kunde dom väl ändå startat i tid? Nu kommer han inte hem förän kl 21.00 och ingen mat har han fått i sig heller :( Så han lär väl att vara vrålhungrig när han kommer hem ikväll!

Kan tycka det är lite dåligt med planeringen men de är väl att bara gilla läget.


Nu ska jag börja med maten för jag är hungrig som fan och han får värma maten när han kommer hem.


Ikväll blir det köttfärsås & spagetti, mums!



Jag blir inte ensam ikväll för Steffi & hennes pojkvän Tomas kommer!

Trevligt trevligt, synd att inte min Daniel är hemma men han gör nått viktigt och det är bra, ska bli superkul att få köra med honom! :)


Ha en bra kväll , bloggar förmodligen senare annars bloggar jag imorgon!

Kram sötnosar :)   

Av Marie Nilsson - 29 september 2011 17:23

Tjena läsare!


Allt bra med er? Med mig är de sådär, halsen krånglar och feber troligtvis. Inget rolig alls, undrar när denna förkyldningen ska försvinna.. har haft de såhär fram o tillbaka i en vecka. Om de inte blir bättre får jag ringa till vårdcentralen. Vill få bort denna skiten nu!


Dom ringde från arbetsförmedlingen när jag låg och vila i eftermiddags. Så har ett jobb till på gång. Det lät spännande och kul för det handlade om hundar och man fick inte vara allergisk eller vara hundrädd och det är jag inte. Jag älskar alla sort hundar bara dom går att lita på :) Så vi får se hur det går med det för arbetsgivaren skulle ringa upp :)  Men jag skulle vilja ha jobbet på Espresso House också men jag hoppas man kan kombinera det :) Att jobba heltid är aldig fel, lite mer pengar i kassan ;) Me like!

Jag älskar att jobba och ha rutiner varje dag. Jag hatar att vara arbetslös... tradigt som fan. Jag tycker det är tråkigt att bara vara ledig mitt i veckan. Mår bäst att ha ett jobb att gå till och arbetskamrater :) Man saknar mycket av de sociala när man går hemma hela dagarna, men det ska jag inte göra allt för länge till. Ska kämpa för att få ett jobb!

Vi måste ha två inkomster för jag vill flytta från denna lägenheten och då måste vi ha två inkomster för att klara det ekonomiskt eftersom vi är inne på att köpa en bostadsrätt.


Sen efter jag hade vilat klart sökte jag lite till jobb och sen började jag städa. Mannen hade varit så gullig och damtorkat och tagit toaletten. Så det blev att damsuga, torka golven och diska. Så nu är här rent och fräscht igen så helgen blir trevligare! Man mår bättre när man har i ordning omkring sig eller hur?


  



Presentation


Namnet är Marie, jag driver en av västkustens coolaste bloggar. Här skriver jag om mitt liv som stolt berner sennenägare och mer därtill. Ni får även ta del utav mina åsikter & känslor :) Enjoy!
Puss & Kram Marie

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Läsvärt

Besöksstatistik

Bloggkeen

Mie - Detta är ingen saga, detta är min sanning!

Bloggräknare

bloglovin

Bloglovin

bloglovin

Vad är klockan?

Gilla bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards