Marie Nilsson  - Min egna dagbok på nätet

Alla inlägg under oktober 2011

Av Marie Nilsson - 7 oktober 2011 01:08

Tjo hej!


Har verkligen åkt på en dunderförkyldning och de är aldrig kul eller hur? Jag har nyst och hostat och snörvlat som en tok! Men tror jag är på bättringsvägen för nu har jag fått tillbaka matlusten, vakna innan och va vrålhungrig så gjorde mig några korv med bröd mitt i natten. Mina grannar måste tycka att jag är lite wierd men de får dom allt tycka.

Jag är Mie- inte som alla andra :)


 

Det är mycket nytt som kommer hända i våra liv den närmsta tiden. Ska bli så roligt & spännade!

Är så förväntansfull av samtalet imorgon, hoppas hoppas!


Men än avslöjar jag inte vad de är! Ni får veta mer imorgon efter vi vet mer :)


  

Du gör mig till världens lyckligaste tjej

Du är bäst min älskling, jag älskar dig så otroligt mycket! :)

Av Marie Nilsson - 4 oktober 2011 21:59


Idag har jag varit i Malmö! Jag kan meddela att denna dagen har inte varit min :(


Jag skulle åka från Eslöv kl 9.30 och tåget var sent så jag missade min buss i Malmö så fick vänta på nästa så jag blev sen till intervjun, skitpinsamt. Men det var ju inte mitt fel. Det var ju kollektivtrafiken som inte funkade :( Men jag fick inte ens komma in, hon menade på att jag var så sen. Men jag försökte förklara, men det var ändå bättre att visa sig än utbli helt, eller hur?

Detta var bara rena uturen att de skulle hända just idag för så ofta åker jag inte tåg. Jävla skit, är ganska irriterad. Men jag hoppas på att få en ny tid.


Sen i eftermiddags skulle jag ha körlektion trodde jag men då hade det blivit dubbelbokning så fick flytta min tills imorgon :( Som sagt icke min dag idag.


När jag äntligen kom hem la jag mig i sängen för älsklingen spelade lite. Jag kände att förkyldningen började komma och jag frös. Nu är jag superförkyld, den årliga höstförkyldningen är här. Blir att knarka ipren och halstabletter så man blir frisk till i helgen för då ska jag till underbara Emma i stäme och då måste jag vara frisk!


   


Sov gott mina läsare. Vi hörs imorgon om jag inte mår allt för dåligt!


Kram

Av Marie Nilsson - 3 oktober 2011 22:44

Hejsan mina kära & trogna bloggläsare :)


Hoppas de 'är bra med er idag? Jag är trött och så och lite nere men har pratat ut med sambon. Ibland behöver man "rensa luften" lite grann. Jag tycker han har umgåts för mycket med sin kompis Danne och han är inte bra för honom. För Danne har dåligt ordval och slänger ur sig massa glåpå ord som kan vara jävligt elaka. Han säger könsord hela tiden och hora, fitta,slampa när han blir sur eller irriterad. Så nu försöker jag få Daniel att inse att han inte är bra för honom eftersom han blir lite konstig när Danne är här. Jag vet inte om det är för att visa att han är likadam som han eller försöker mäta sig med honom. Men om inte Danne kan ta honom för den han är så är det en dålig vän, han är värd så mycket bättre vänner :) Jag hoppas han förstår det också, det verkade så på honom att han förstog när vi pratade om det. Han blev ledsen att han hade blivit konstig och sa att det inte skulle hända igen, det är bra. Han är toppen min favorit och min allra bästa vän och de bästa är att han är min sambo & pojkvän! :)

Jag älskar dig Daniel!


De hemska 'är att Danne verka typ inte gilla mig heller för när han frågar vad vi ska göra i helgen så frågar han " du Daniel, vad ska du göra i helgen? Ska vi dricka öl? " Frågar aldrig om jag vill följa med eller vad jag ska göra. Ganska elakt. Sist hade han sagt till Daniel att de var grabbkväll men då hade Emma fått komma dit & Cheka , Emma är Dannes kusin som bor i Holland annars med sin pojkvän men är hemma just nu. Cheka är Dannes flickvän. De fick komma men inte jag. Han måste ha nått emot mig.

Så jävla taskigt!

Jag tycker inte det är rätt att jag ska bli behandlad av honom på detta sätt som han behandlar mig. Så mycket som jag ställer upp, han är här flera ggr i veckan , länge på kvällarna, vi får ha de mesta fester och de röker massa vattenpipa här. Blir fan rökigt i halva lägenheten, men de ska jag få stå ut med men jag kan inte få komma på en fest, de är de minsta man kan begära...


Han kommer bli behandlad på samma sätt som han behandlar mig, var så säkra på det! Så ska han få känna hur det känns att få sitta hemma själv när de andra festar.


Nu ska jag snart hoppa i sängen för ska upp tidigt och åka in till Malmö på arbetsintervju. Hoppas det går bra!

Ni får hålla tummarna, i need a job ;)


Sov gott mina sötnosar!


Kram

Av Marie Nilsson - 3 oktober 2011 13:41



 Säljer nu min samsung galaxy gio för 500 kr, den är sparsamt använd.
Den är köpt hos 3 så den är låst till 3.
Intresserad? Hör av dig :)

Av Marie Nilsson - 2 oktober 2011 15:08

Hejsan!


Som sagt igårnatt fick jagju mitt första kusinbarn :) Han är jättesöt, jag vill bara åka och hälsa på och krama den lille :)


Lina ( min kusins sambo) höll på att dö under förlossningen :( När dom klippte navelsträngen så blev hon medvetslös, sjukt läskigt. Sen så fick hon ligga på IVA men nu ligger de på förlossningen men hon övervakas för det kan hända igen tydligen. Men lillkillen mår toppen och det är ju positivt så vi hoppas på att Lina snart blir bättre också.



Mitt underbara kusinbarn, är han inte söt?  


Av Marie Nilsson - 2 oktober 2011 14:48




Det blev en sömlös natt inatt.. Att det finns sånna idioter som inte kan respektera andra. Vi har några idioter längre ner på vår gata som skriker, sjunger och vrålar halva nätterna på helgerna. Det håller på till runt 3-4 tiden. Om de hade varit första gången hade jag inte brytt mig. Detta har hållt på i över en månad nu, att dom aldrig tröttnar eller kan ge lite respekt åt andra som kanske sover på den tiden eller folk som ska jobba dagen efter, jag blir så arg!


Men nu är det slut på detta för imorgon ska vi ringa till hyresvärden , vi orkar inte mer nu! Vi har haft långt tålamod nog, inatt ville jag bara försvinna och flytta härifrån! Var så otroligt jävla förbannad och trött på idioterna med noll respekt! De skriker så det hörs flera mil, palla! Hoppas dom blir vräkta eller nått så vi slipper dom!


Jag vet, ett klagarinlägg men var tvungen att skriva av mig.

Hoppas ni inte tar allt för illa upp :)

Kram  

Av Marie Nilsson - 1 oktober 2011 19:31

Hej hej fina läsare!


Ville bara tala om att jag överlevde kräftskivan igår, hehe :) Det var mycket trevligt får jag säga förutom Daniels brors otrevliga flickvän. Hon är bara för mycket och otroligt bortskämd! Igår när vi satt och hade trevligt så slängde hur ur sig " jag fattar inte hur ni står ut med att bo i en etta två personer". Hon menade på att hon aldrig stått ut med de är upp till henne, men man ska ha råd också , inte leva på en räkmacka som hon gör. Vissa människor är otroligt bortskämda och oförskämda. Sen under middagen satt hon med mobilen under bordet och facebookade. Hur moget är det på en skala när man är hemma hos sina blivande svärföräldrar på middag? Jag skulle aldrig komma på tanken att hålla på så hon gör. Ingen av Daniels familj gillar henne förutom hans bror.  Hon har inte gjort nått bra intryck alls, inte som jag! De gillar mig, det märks :) De pratar mer med mig och är nyfiken på hur det går med jobb och sånt och hur vi har det. Camilla som hon heter får berätta det själv för de frågar henne ingenting. Tråkigt att hon är som hon är, hon verkar tycka det är helt okej för den delen också.


1a Oktober idag och det har varit sjukt varmt för att vara oktober. Gick utan jacka innan när jag var och fika med Stephanie och hennes pojkvän Thomas.


Syrran ringde innan och berättade att vi har fått vårat första kusinbarn inatt :) Våran kusin Jon och hans sambo Lina fick en liten pojke inatt :) Träffar nog honom nästa helg när jag är i Stäme :) Myys!


Så ett stort grattis till Jon & Lina :)


 

Nu ska jag kolla klart på " Maria Wern - Pojke försvunnen" .

Ha en skön Lördagskväll med era nära & kära.


Kram

Presentation


Namnet är Marie, jag driver en av västkustens coolaste bloggar. Här skriver jag om mitt liv som stolt berner sennenägare och mer därtill. Ni får även ta del utav mina åsikter & känslor :) Enjoy!
Puss & Kram Marie

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Läsvärt

Besöksstatistik

Bloggkeen

Mie - Detta är ingen saga, detta är min sanning!

Bloggräknare

bloglovin

Bloglovin

bloglovin

Vad är klockan?

Gilla bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards