Marie Nilsson  - Min egna dagbok på nätet

Alla inlägg under augusti 2011

Av Marie Nilsson - 11 augusti 2011 14:40

Hej på er :)


Har ni sovit gott inatt? Jag har sovit som en prinsessa fram till 5.30, vaknade till då och då låg älsklingen och tittade på mig, så gulligt :) Han hade varit vaken en timma och sen kramades vi och somnade om och sen gick jag upp vid 8.15 för att ringa till vårdcentralen. Men de blev en del ringande innan jag kom dit jag skulle vända mig till :) Har fått tid hos distrikssköterskan den 23e Augusti för att diskutera hur jag ska gå ner i vikt. Känns skönt att få hjälp nu och det äntligen kommer hända nått, jag är glad idag! :)




Danie åkte och fiskade med Danne vid 12-tiden och då gick jag ner till stan och gjorde några ärenden. Jag har äntligen fått tummen ur att gå till apoteket, och det var ingen kö alls där idag, jag blev ganska förvånad jag lova! Det brukar alltid vara massa folk och bara en kassa öppen. Fick ut min medicin och sen köpte jag lite krämer också för min hud är så torr och det kliar alltid när jag ska lägga mig. Det blir rött och irriterad när man kliar också :( Hoppas  de ska hjälpa med krämen! Får hålla tummarna iallafall, man får testa sig fram :) Sen var jag hos frisören och bokade tid för en luggklippning för just nu ser jag inte så mycket :( Sätter upp luggen när jag jobbar med ett diadem eller spänne, men jag trivs bäst i kort lugg så på tisdag åker den av!


Efter mina ärenden så var jag på Grappa med Marielle och åt lunch :) Åt världens goaste ceasarsallad! Sen snackade vi massa skit också. Fick reda på att hon och Patrik ska flytta ihop och de kommer bara bo snett emot oss, nära och bra. Kul som bara den :) Träffade Fia också, hon var där och fikade med sin mamma. Var längesedan jag träffade henne så det var kul.


Har inget mer att berätta för tillfället, bloggar mer senare :) Ska lägga mig och läsa nu, är sånt mysväder! Regnar som fasen :(


Kram på er sålänge :)

Av Marie Nilsson - 10 augusti 2011 21:14

Hej o hå på er :)


Hoppas ni har haft en underbar dag? :) Jag har haft en sjukt rolig dag på jobbet men när jag kom hem fick jag lite jobbiga tankar, inte kul alls kan jag meddela :( Men jag är så trött på att jag väger så mycket, jag har minst 10-15 kg till att gå ner efter jag fick återfall av min sjukdom för snart 1 år sedan. Jag känner mig stor och plufsig och nu har jag stannat, vikten svajar som bara den och nu orkar jag inte med det längre eftersom de inte händer nått. Jag ska ringa vårdcentralen imorgon och få tag i någon läkare, detta funkar inte längre!


Men tur att man har en underbar älskling som stöttar och alltid finns där för mig i vårt och torrt :) Han är verkligen det bästa jag har, tack för du finns gubben :) Känns bra att ha någon att söka tröst hos när man är lite ledsen och nere! :(


Nu ska jag inte tjata mer om mina problem så vi hörs imorgon istället.

Ha en bra kväll kära läsare! :)

Kram

Av Marie Nilsson - 9 augusti 2011 21:43

Godkväll alla glada läsare! :)


Hoppas ni har haft en bra kväll? Jag har kollat på film med älsklingen och myst i soffan. En riktigt rolig film "the wizard´s apprentice" . Disney hade varit med i spelet så den var smårolig emellanåt. Skulle absolut kunna rekomendera den :)



Sen har jag tänkt lite och har kommit fram till att jag ska göra nått kul med mitt hår. Har aldrig gjort nått med de förutom att klippt de och gjort slingor men de gjorde jag när jag gick i 9an (slingorna alltså). Så det är tid för förändring nu tycker jag! Har nästan bara haft samma frisyrer ochskå, dags för lite förändring! :) Jag är inne på att göra en snygg hårförlägning i två färger i lockigt eller så blir det bara i min normala hårfärg men lockigt ska det vara. Satt och kollade på nätet, hittade en bild så som jag vill ha det som är här nedanför. Jag ber om ursäkt till paret på bilden som jag tog, men bruden är vacker som en ros! :)



Nu ska jag lägga mig och läsa, upp och jobba tidigt imorgon!

Ha en fortsatt trevlig kväll och godnatt på er :)

Kram


Av Marie Nilsson - 9 augusti 2011 13:28


Idag har jag varit duktig och jobbat. Jag har inte sovit bra inatt för vid 3-tiden var det en irriterande snubbe utanför fönstret som skrek massa och sen kunde jag inte somna om. Så jag bara vilade fram till 5.45, väldigt irriterande :( Tur att jag hade en kort dag idag! Slutade 12.45 och jag slutade i tid idag, fantastiskt helt otroligt :) Har nästan alltid gått över tiden lite. Oftast har det berott på att vi har varit för lite personal...


Jag var på promenad med ett par vid 11-tiden och de vill alltid gå till Coop och handla och när vi var på väg tillbaka så kom en riktig regnskur, vi blev dyngsura så vi halvsprang hem till dom för att de inte skulle bli alldeles för blöta. Tycker lite synd om mannen som satt i rullstolen för han hade ingen jacka på sig, de var ju fint när vi gick. Vi såg ut som 3 blöta hundar när vi kom in, hehe. Jag måste settt rolig ut eftersom jag sprang med rollstolen. Tur att ingen såg mig.


Nu ska jag mysa mig ner under täcket eftersom jag blev blöt så fryser jag lite nu så har satt på mig mysbyxor och tjocktröja så nu ska jag ner under täcket, myspys! ;) Jag blev blöt ända in på trosorna, då regnar det inte lite! Tur att de bara var en skur iallafall :)


Tycker vädret kan ändra sig nu för det har nästan regnat hela juli :( Hoppas gud kan sluta vara ledsen nu för jag vill ha värme!


Hörs senare :)

Kram



Av Marie Nilsson - 8 augusti 2011 14:24

Hej alla glada läsare! :)


Hoppas ni har haft en bra start på dagen? Själv har man jobbat idag men det har varit ganska lugnt idag, rätt skönt faktiskt efter en sån hetisk dag som vi hade i fredags. Helt sjukt alltså :( Men de gick tillslut...


Jag älskar mitt jobb fast ibland är det inte kul när de är mycket strul :( Men när jag inte jobbar så längtar jag tillbaka till jobbet så har jag aldrig känt för nått annat jobb så äntligen har jag hittat rätt, såå skönt!


Nu åkte älsklingen och fiska, hoppas han får napp denna gången - en firre till middag hade inte varit fel! :)


Ni får ha en trevlig eftermiddag, nu ska jag vila mig en stund, känns i både kroppen och huvudet att jag har varit uppe sen 6.45 Tycker det är skönt att koppla av en stund efter jobbet och inte tänka så mycket och bara varva ner :)


Jag bloggar mer lite senare

Kramar


 

Av Marie Nilsson - 7 augusti 2011 21:36

Hej på er :)


Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag har? :) Har haft fullt upp hela helgen. Jag måste lära mig ta det lugnt de helgerna jag är ledig på så blir det inte så jobbigt att vända tillbaka dygnet sen...


Tänkte berätta lite om helgen...


Fredag : Jag hade sjukt mycket att göra på jobbet för vi hade 3 st som var sjuka och ingen som erssatte dom för våran teamledare var ledig så vi fick inte fatt i någon vikarie, sjukt dåligt. helt plötsligt fick man trippelt så mycket att göra på samma tid. Ingen hit alls och det hjälper inte med gamlingar med dåligt humör och jag blev utkastad från en för jag inte var utbildad och var för ung. Sånt har man liksom inte tid med när man har mycket att göra, gjorde vad jag skulle ändå även om personen inte ville. Personen bossade över mig och sa att jag skulle ut ur lägenheten. Så man kan säga att jag var mer än slut när jag kom hem. Sen la mig en stund och vila och sen gick vi och köpte pizza och sen  drack vi lite och gick ut på B2 och drack lite drickar och träffade nytt folk :) Jättekul hade vi jag och älskling. Myspys! Älskar dig Daniel Mattias Christersson :)


Lördag: Sov länge, var seg hela dagen så vi tog bara det lugnt och kollade film. Det enda vi gjorde var att vi var och handlade och vi blev förvånade för det var mycket folk i affären en lördageftermiddag. Sen på kvällen kom Danne och snackade lite och såg film.


Söndag: Vi sov ganska länge idag med och sen kolla vi lite film. Sen duschade jag och gjorde mig i ordning för det var kalas hos Andreas (Daniels bror) . Han fyllde år i Måndags så vi firade han idag. Mysigt var det. Efter kalaset följde jag med Andreas och hans flickvän Camilla till hennes pappa för hans katt fick kattungar för två veckor sedan. Så sjukt söta.


Nu ska jag lägga mig för jag har en monstervecka framför mig på jobbet! Så om jag inte skriver mycket denna veckan är det för jag är trött! Nu har jag förvarnat er iallafall ;)


Sov gott!

Kram på er :)


 

Av Marie Nilsson - 4 augusti 2011 21:11

Godkväll alla glada människor! :)


Idag har jag haft en sjukt tuff dag på jobbet måste jag säga. Vi var hos en av våra vårdtgare och vi skulle bara ta upp henne och vi var två vikarier där och då brukar hon inte hjälpa till så mycket själv utan man får tjata på henne och då brukar hon tycka vi är tramsiga / tjatiga. Men idag sammarbetade hon inte alls, vi tar upp henne med en lift och när vi börja hissa upp henne skrek hon för hon hade ont i ryggen. Så vi var där över en timma, det gick bara inte få upp henne idag så jag fick ringa till en ordinarie som fick komma och hjälpa oss.  Jag kände mig jättstressad för jag var jättesen och mitt i all kaos så började min kollega att gråta :( Hon verkar ha dåligare självförtoende än jag. Tycker det inte behövdes gråta i den situationen. Men hon kände sig dålig att hon inte klarade få upp henne. Men de var inte vårat fel. Hon hade ont i ryggen idag och när ordinarie kom så fick vi inte heller upp henne. Så hon vill ligga och vila idag.


Jag fick trösta min kollega innan jag åkte till nästa, att man inte ska ta åt sig för mycket om de händer nått. Hon kan ha fått ont i ryggen när hon har sovit eller nått annat. Inte vårat fel och att vi inte fick upp henne var för hon hade så fruktansvärt ont idag! Tyckte synd om henne...


När jag kom hem var jag helt slut :( så jag la mig och vilade en stund :) Sen gjorde vi tacos och sen åkte jag och tränade. Det var ett sjukt jobbigt pass, var inte still en sekund som på de andra passen. Känner att träningasvärken börjar komma nu.  De var skönt att blåsa ut alla jobbiga tankar från jobbet idag.


Nu är det dags för sängen! :)


Sov gott :)

Kram



Av Marie Nilsson - 3 augusti 2011 19:35

Hejhej i sommarvärmen! :)


Hur har ni det? Hoppas ni inte har smält bort, hehe. Det har inte jag, än iallafall men jag måste säga att det är sjukt varmt idag. Svetten har runnit idag på jobbet kan jag lova! Phu säger jag bara.


Jag har haft en helt ny runda idag, skönt det också :) Att inte bara träffa samma människor. De flesta har varit tacksamma förutom en kärring ( ursäkta språket). Sjukt irriterad / arg var jag när jag cyklade därifrån. Hon klagade på allt jag gjorde!!! Inget jag gjorde var rätt och jag fick inte göra det på mitt sätt utan på hennes. Okej, vi är där för deras skull men vadfan, ibland kan de också gå över gränsen för vi har papper på det som ska göras. Det sa jag till henne också men de trodde hon inte på. Utan att de bara skickade ut vem som helst för det var sommar. Hon ville inte ha någon "jävla sommarvikarie" sa hon. Dessutom hörde hon inte vad jag sa så sa hon till mig att det var svårt för jag hade sammarbetsvårigheter och vi inte förstog varann. Hon var inte tacksam för något, hon tackade inte ens för något. Jag var hos henne längre bara för hon gnällde och jag hade tid över för hennes skull men jag fick bara skit. Hon förstörde min morgon kan jag lova!!! När vi pratade så började hon gråta och försökte vara känslosam för jag skulle tycka synd om henne. Jag berättade att vi är där för hennes skull och om det inte passar så kan jag gå för jag har andra att ta hand om som uppskattar min hjälp bättre än hon. Sen blev hon tyst och börja tjuta för jag var såå elak. En bitter tant de där! Var tvungen att skriva av mig lite..  Men jag hade en undebar tant i slutet sista besöket, satt och spelade kort och fika med henne :) Hur mysig som helst, hon vände upp och ner på min dag, vilken pärla!


När jag kom hem så gick jag och min underbara sambo en promenad, han var lite rastlös för han hade nästan varit hemma hela dagen för Danne hade inte tid för han skulle umgås med sin tjej. Så han var så rastlös så han nästan klättra på väggarna! På hemvägen från promenaden så hämtade jag mitt paket. Jag beställde regnkläder igår och fick dom idag, snacka om snabba leveranser sånt gillar vi! Så nu kan de regna hur mycket de vill för nu kan jag inte bli blöt mera :) Underbart! Dessutom är mina regnkläder riktigt snygga faktiskt, är glad!


Ikväll har jag myst i soffan med sambon och kollat film men nu är det nog dags att sätta på våran AC och kyla ner! Sjukt varmt :( Tänkte ta det lugnt och varva ner o läsa en bra bok!


Ha de fint alla läsare!

Kram

Presentation


Namnet är Marie, jag driver en av västkustens coolaste bloggar. Här skriver jag om mitt liv som stolt berner sennenägare och mer därtill. Ni får även ta del utav mina åsikter & känslor :) Enjoy!
Puss & Kram Marie

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Läsvärt

Besöksstatistik

Bloggkeen

Mie - Detta är ingen saga, detta är min sanning!

Bloggräknare

bloglovin

Bloglovin

bloglovin

Vad är klockan?

Gilla bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards