Marie Nilsson  - Min egna dagbok på nätet

Alla inlägg den 4 augusti 2011

Av Marie Nilsson - 4 augusti 2011 21:11

Godkväll alla glada människor! :)


Idag har jag haft en sjukt tuff dag på jobbet måste jag säga. Vi var hos en av våra vårdtgare och vi skulle bara ta upp henne och vi var två vikarier där och då brukar hon inte hjälpa till så mycket själv utan man får tjata på henne och då brukar hon tycka vi är tramsiga / tjatiga. Men idag sammarbetade hon inte alls, vi tar upp henne med en lift och när vi börja hissa upp henne skrek hon för hon hade ont i ryggen. Så vi var där över en timma, det gick bara inte få upp henne idag så jag fick ringa till en ordinarie som fick komma och hjälpa oss.  Jag kände mig jättstressad för jag var jättesen och mitt i all kaos så började min kollega att gråta :( Hon verkar ha dåligare självförtoende än jag. Tycker det inte behövdes gråta i den situationen. Men hon kände sig dålig att hon inte klarade få upp henne. Men de var inte vårat fel. Hon hade ont i ryggen idag och när ordinarie kom så fick vi inte heller upp henne. Så hon vill ligga och vila idag.


Jag fick trösta min kollega innan jag åkte till nästa, att man inte ska ta åt sig för mycket om de händer nått. Hon kan ha fått ont i ryggen när hon har sovit eller nått annat. Inte vårat fel och att vi inte fick upp henne var för hon hade så fruktansvärt ont idag! Tyckte synd om henne...


När jag kom hem var jag helt slut :( så jag la mig och vilade en stund :) Sen gjorde vi tacos och sen åkte jag och tränade. Det var ett sjukt jobbigt pass, var inte still en sekund som på de andra passen. Känner att träningasvärken börjar komma nu.  De var skönt att blåsa ut alla jobbiga tankar från jobbet idag.


Nu är det dags för sängen! :)


Sov gott :)

Kram



Presentation


Namnet är Marie, jag driver en av västkustens coolaste bloggar. Här skriver jag om mitt liv som stolt berner sennenägare och mer därtill. Ni får även ta del utav mina åsikter & känslor :) Enjoy!
Puss & Kram Marie

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Läsvärt

Besöksstatistik

Bloggkeen

Mie - Detta är ingen saga, detta är min sanning!

Bloggräknare

bloglovin

Bloglovin

bloglovin

Vad är klockan?

Gilla bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards