Marie Nilsson  - Min egna dagbok på nätet

Alla inlägg den 12 augusti 2011

Av Marie Nilsson - 12 augusti 2011 21:26

God kväll :)


Har ni haft en bra eftermiddag och fredagskväll? Lite fredagsmys kanske? ;)  Själv har jag tagit de lugnt i eftermiddag, mannen var hos Danne en sväng efter jag hade kommit hem. Jag var ändå så trött o slö efter jobbet. Har huvudvärk och halsont o lite förkyld, inge vidare. Men det är bara att kämpa på ändå , förlorar mycket pengar om man är hemma :(


När älsklingen kom hem myste vi lite och sen gjorde vi god fredagsmys mat, Kycklingwok med ris. Påminner mig om fredagkvällarna när jag bodde hemma, åt ofta det då. Sen har vi bara tagit de lugnt, skönt såhär en fredag. Har jobbat mycket denna veckan och de är inte slut än. Men har ett roligt jobb så det är huvudsaken :)  


Nu sitter jag och lägger in musik i min ipod, tänkte ha den på jobbet, när jag cyklar emellan vårdtagarna, det är tråkigt att bara cykla tycker jag :( Lite musik kanske piggar upp, får hoppas på det :) Mannen sitter och nördar sig vid sitt ps3, han har lånat nått bilspel av hans kompis så jag hör bara det roliga ljudet från Tven ;) Hans helg är räddad tror jag bannemej!


Nu ska jag snart hoppa i säng, jobbehelg denna helgen - heja mig! ;)

Natti vänner och bekanta :)

Kram

Av Marie Nilsson - 12 augusti 2011 13:51

Hej alla mina kära bloggläsare! :)


Hoppas ni har haft en bra morgon? Nu är jag riktigt glad kan jag meddela :) Min ekonomiska kris börjar lösa sig, känns verkligen som en lättnad som inte har fått en månadsinkomst på över 1 år. Nu mår jag bra!


Jag hade enskilt samtal med våran teamledare på jobbet. Om hur det har varit i sommar :) Frågade om jag hade några synpunkter, hade bara en och det var att de var lite dålig planering med tiderna men allt har varit posititivt om mig, pensionärerna gillar mig och kollegorna tycker jag är duktig  känns bra att jag har fått in en en fot och nu har jag fått timanställning till hösten :) Är sååå glad!  Detta ska firas med ett glas vin ikväll :)

Måste tillägga, jag älskar mitt jobb :) Så har jag aldrig känt förut!


Ha en bra eftermiddag för det ska jag ha! :)

Kram


 

Presentation


Namnet är Marie, jag driver en av västkustens coolaste bloggar. Här skriver jag om mitt liv som stolt berner sennenägare och mer därtill. Ni får även ta del utav mina åsikter & känslor :) Enjoy!
Puss & Kram Marie

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Läsvärt

Besöksstatistik

Bloggkeen

Mie - Detta är ingen saga, detta är min sanning!

Bloggräknare

bloglovin

Bloglovin

bloglovin

Vad är klockan?

Gilla bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards