Marie Nilsson  - Min egna dagbok på nätet

Alla inlägg den 31 augusti 2011

Av Marie Nilsson - 31 augusti 2011 23:48

oj nu är det redan sista dagen i augusti, vart har sommaren tagit vägen egentligen? Den har nästan regnat bort denna sommaren. Usch, men har inte gett upp hoppet än! Hösten är ju faktiskt en mysig årstid också... Fina färger, lagom varmt. Men inte lika mysigt när det regnar och blåser...


Idag har jag ringt bemanningen och som tur var att Lisa inte hade pratat med Carina så jag fick ta min händelse och inte bli baktalad som jag hade blivit annars. Så Lisa ( personalansvarig på bemanningen) skulle prata med Carina och sen blir det förmodligen förflyttning till ålderdomshem.


Men jag är fortfarande sur och besviken på Carina ( min teamledare) för har fått reda på massa saker bakvägen som hon har sagt om mig men de har inte kommit fram till mig och sen ljuger hon om det och säger att hon visst hade pratat med mig. Hon antyder saker som inte har någon grund. Egentligen har de ingen rätt att göra såhär eftersom de går bara på en SAK. Om de hade sagt jag skulle ändra mig kunde jag gjort det om jag fick chansen men nu är det försent. Man kan inte ändra nått om man inte vet om de eller hur?  Jag tycker att hon har gått för långt. Men hon vill väl bara bli av med mig, aldrig i livet att jag sätter min fot på Hemvården Norr, de vårdar inte om sina vikarier. De skickar bara dom vidare när de blir för jobbigt.


Är det inte bättre att reda ut de med personen i fråga istället för snacka skit om man är teamledare? Hon kör ett fult spel!


Hoppas på goda nyheter imorgon.. Har varit hemma i knappt en vecka och är redan trött på det!


 



Presentation


Namnet är Marie, jag driver en av västkustens coolaste bloggar. Här skriver jag om mitt liv som stolt berner sennenägare och mer därtill. Ni får även ta del utav mina åsikter & känslor :) Enjoy!
Puss & Kram Marie

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Läsvärt

Besöksstatistik

Bloggkeen

Mie - Detta är ingen saga, detta är min sanning!

Bloggräknare

bloglovin

Bloglovin

bloglovin

Vad är klockan?

Gilla bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards