Marie Nilsson  - Min egna dagbok på nätet

Alla inlägg den 9 augusti 2011

Av Marie Nilsson - 9 augusti 2011 21:43

Godkväll alla glada läsare! :)


Hoppas ni har haft en bra kväll? Jag har kollat på film med älsklingen och myst i soffan. En riktigt rolig film "the wizard´s apprentice" . Disney hade varit med i spelet så den var smårolig emellanåt. Skulle absolut kunna rekomendera den :)



Sen har jag tänkt lite och har kommit fram till att jag ska göra nått kul med mitt hår. Har aldrig gjort nått med de förutom att klippt de och gjort slingor men de gjorde jag när jag gick i 9an (slingorna alltså). Så det är tid för förändring nu tycker jag! Har nästan bara haft samma frisyrer ochskå, dags för lite förändring! :) Jag är inne på att göra en snygg hårförlägning i två färger i lockigt eller så blir det bara i min normala hårfärg men lockigt ska det vara. Satt och kollade på nätet, hittade en bild så som jag vill ha det som är här nedanför. Jag ber om ursäkt till paret på bilden som jag tog, men bruden är vacker som en ros! :)



Nu ska jag lägga mig och läsa, upp och jobba tidigt imorgon!

Ha en fortsatt trevlig kväll och godnatt på er :)

Kram


Av Marie Nilsson - 9 augusti 2011 13:28


Idag har jag varit duktig och jobbat. Jag har inte sovit bra inatt för vid 3-tiden var det en irriterande snubbe utanför fönstret som skrek massa och sen kunde jag inte somna om. Så jag bara vilade fram till 5.45, väldigt irriterande :( Tur att jag hade en kort dag idag! Slutade 12.45 och jag slutade i tid idag, fantastiskt helt otroligt :) Har nästan alltid gått över tiden lite. Oftast har det berott på att vi har varit för lite personal...


Jag var på promenad med ett par vid 11-tiden och de vill alltid gå till Coop och handla och när vi var på väg tillbaka så kom en riktig regnskur, vi blev dyngsura så vi halvsprang hem till dom för att de inte skulle bli alldeles för blöta. Tycker lite synd om mannen som satt i rullstolen för han hade ingen jacka på sig, de var ju fint när vi gick. Vi såg ut som 3 blöta hundar när vi kom in, hehe. Jag måste settt rolig ut eftersom jag sprang med rollstolen. Tur att ingen såg mig.


Nu ska jag mysa mig ner under täcket eftersom jag blev blöt så fryser jag lite nu så har satt på mig mysbyxor och tjocktröja så nu ska jag ner under täcket, myspys! ;) Jag blev blöt ända in på trosorna, då regnar det inte lite! Tur att de bara var en skur iallafall :)


Tycker vädret kan ändra sig nu för det har nästan regnat hela juli :( Hoppas gud kan sluta vara ledsen nu för jag vill ha värme!


Hörs senare :)

Kram



Presentation


Namnet är Marie, jag driver en av västkustens coolaste bloggar. Här skriver jag om mitt liv som stolt berner sennenägare och mer därtill. Ni får även ta del utav mina åsikter & känslor :) Enjoy!
Puss & Kram Marie

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Läsvärt

Besöksstatistik

Bloggkeen

Mie - Detta är ingen saga, detta är min sanning!

Bloggräknare

bloglovin

Bloglovin

bloglovin

Vad är klockan?

Gilla bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards