Marie Nilsson  - Min egna dagbok på nätet

Alla inlägg den 3 augusti 2011

Av Marie Nilsson - 3 augusti 2011 19:35

Hejhej i sommarvärmen! :)


Hur har ni det? Hoppas ni inte har smält bort, hehe. Det har inte jag, än iallafall men jag måste säga att det är sjukt varmt idag. Svetten har runnit idag på jobbet kan jag lova! Phu säger jag bara.


Jag har haft en helt ny runda idag, skönt det också :) Att inte bara träffa samma människor. De flesta har varit tacksamma förutom en kärring ( ursäkta språket). Sjukt irriterad / arg var jag när jag cyklade därifrån. Hon klagade på allt jag gjorde!!! Inget jag gjorde var rätt och jag fick inte göra det på mitt sätt utan på hennes. Okej, vi är där för deras skull men vadfan, ibland kan de också gå över gränsen för vi har papper på det som ska göras. Det sa jag till henne också men de trodde hon inte på. Utan att de bara skickade ut vem som helst för det var sommar. Hon ville inte ha någon "jävla sommarvikarie" sa hon. Dessutom hörde hon inte vad jag sa så sa hon till mig att det var svårt för jag hade sammarbetsvårigheter och vi inte förstog varann. Hon var inte tacksam för något, hon tackade inte ens för något. Jag var hos henne längre bara för hon gnällde och jag hade tid över för hennes skull men jag fick bara skit. Hon förstörde min morgon kan jag lova!!! När vi pratade så började hon gråta och försökte vara känslosam för jag skulle tycka synd om henne. Jag berättade att vi är där för hennes skull och om det inte passar så kan jag gå för jag har andra att ta hand om som uppskattar min hjälp bättre än hon. Sen blev hon tyst och börja tjuta för jag var såå elak. En bitter tant de där! Var tvungen att skriva av mig lite..  Men jag hade en undebar tant i slutet sista besöket, satt och spelade kort och fika med henne :) Hur mysig som helst, hon vände upp och ner på min dag, vilken pärla!


När jag kom hem så gick jag och min underbara sambo en promenad, han var lite rastlös för han hade nästan varit hemma hela dagen för Danne hade inte tid för han skulle umgås med sin tjej. Så han var så rastlös så han nästan klättra på väggarna! På hemvägen från promenaden så hämtade jag mitt paket. Jag beställde regnkläder igår och fick dom idag, snacka om snabba leveranser sånt gillar vi! Så nu kan de regna hur mycket de vill för nu kan jag inte bli blöt mera :) Underbart! Dessutom är mina regnkläder riktigt snygga faktiskt, är glad!


Ikväll har jag myst i soffan med sambon och kollat film men nu är det nog dags att sätta på våran AC och kyla ner! Sjukt varmt :( Tänkte ta det lugnt och varva ner o läsa en bra bok!


Ha de fint alla läsare!

Kram

Presentation


Namnet är Marie, jag driver en av västkustens coolaste bloggar. Här skriver jag om mitt liv som stolt berner sennenägare och mer därtill. Ni får även ta del utav mina åsikter & känslor :) Enjoy!
Puss & Kram Marie

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Läsvärt

Besöksstatistik

Bloggkeen

Mie - Detta är ingen saga, detta är min sanning!

Bloggräknare

bloglovin

Bloglovin

bloglovin

Vad är klockan?

Gilla bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards