Marie Nilsson  - Min egna dagbok på nätet

Alla inlägg under januari 2012

Av Marie Nilsson - 11 januari 2012 22:50

 


Så jävla sant. Det ordspråket brukar jag använda ganska mycket för att det stämmer så bra!

För folk ska inte komma och gå som de vill när det handlar om vänskap och andra saker också såklart!


Dessutom är bilden skitsöt! :) Älskar alla djur! Är du en djurmänniska?



  

Av Marie Nilsson - 11 januari 2012 22:11

Jag pratade med Camilla i telefonen ikväll om Bamses matvanor, skönt att prata med någon om min orolighet. Men hon sa att jag inte behövde vara orolig, jag fick även lite tips som jag ska börja med imorgon så hoppas att de blir bättre för honom. Jag vill ju att han ska må bra min lilla söta vovve :)


Tack för tipsen Camilla, de var guldvärt! :)



 

Av Marie Nilsson - 11 januari 2012 08:55

Nu har jag varit vaken en timma, har varit ute med Bamse och sen gett han mat :) Sen har vi busat lite.. Snart måste jag ta tag i den där jävla diskhögen! :( Åh, vad jag hatar och diska! Ibland önskar jag att man hade diskmaskin så det är bara hutta in skiten där!


Jag får väl gå och göra nått vettigt!


Hörs senare :)



 



Av Marie Nilsson - 10 januari 2012 21:53

Nu ska jag snart ut med yrvädret :) Han är så fin i sin reflexväst tycker jag! Han är helt underbar, vi har bara myst hela eftermiddagen & kvällen. Hur mysigt som helst :)


 


Sist vi var ute var han ett yrväder, vi träffade en annan hanhund, de var en amstaff tror jag, såg ut som en sån. Han var 2,5 år betydligt större än Bamse men jag gillar inte de hundarna. Är både fula och opolitliga och helt galna. Min kusin har en och han är helt crazy, fattat inte att man skaffar en sån hund när man har en liten bebis också att ta han om. De verkar inte ha den tiden som krävs för den hunden eftersom hunden får nog inte så mycket motion som den behöver...


Bamse får den motion han behöver förhållande till sin ålder.. Han är bara 3 månader så han behöver inte jättemycket motion än men vi ökar det lite för varje månad. Så kommer det gå bra och så får han rätt motion :) Han är faktiskt riktigt duktig att gå i koppel nu förutom när han är trött och kinkig då drar han lite mycket och när han är extremt nödig som på morgonen!


 


Nu är det dags för en kvällsrunda!


Tjip o hej!


 

Av Marie Nilsson - 10 januari 2012 13:04

Jag är lite orolig för min lilla Bamse, han har blivit lite mesig med maten :( Han har alltid varit glad i mat och tyckt att vi har gett han för lite men för några dagar sedan kunde jag inte lämna rummet. Nu äter han inte om vi inte håller i skålen. Vet någon vad det beror på?


 


Hade blivit jätteglad för tips och råd :) Nu när han äter måste jag sitta på golvet och hålla i skålen när han ska äta. Han som har varit så duktig och ätit själv innan. Är de någon form av trots? Ont i tänder?


Är orolig för min lilla älskling :(


Nu är det iallafall min tur och äta!



 





  

Av Marie Nilsson - 9 januari 2012 22:56

 


Idag har jag ringt och fått plats för mig och Bamse på en valpkurs som börjar i Mars, ska bli både roligt och spännande att gå dit med honom och se hans framsteg. Han har ju lätt och lära sig men han måste lära sig träffa andra hundar och träna med dom :) Han är underbar min lilla Bamse.


Nu blir det ut och nattkissa innan vi går och lägger oss!

Godnatt söta läsare :)


  

Av Marie Nilsson - 9 januari 2012 22:17

Jag är sugen på göra någon totalförändring med mitt hår, de är så risigt och slitet så måste göra nått snart! Förändring är alltid kul :) Har kollat lite på bilder hur jag skulle kunna tänka mig att se ut i håret..


 


Bild 1 -  Uppklippt hår med mellanlång snelugg



 


Bild 2 -  Uppklippt med kort snelugg



 


Bild 3 -  Mycket uppklippt med kort lugg



 


Bild 4 -  Uppklippt i nacken med snelugg



 


Bild 5 -  Kort page


Kommentera gärna vad du tycker ;)



    





Av Marie Nilsson - 9 januari 2012 21:57

 


Idag är det hela 20 år sedan min underbara lillasyster kom till Sverige. Vi hämtade henne på Landvetter i Göteborg, jag minns den dagen som den var igår. Jag kommer nog aldrig den dagen jag blev storasyster till världens finaste lillasyster! <3


 


Visst vi är inte biologiska syskon om man ska vara helt korrekt men det känns som det. Jag skulle aldrig kunna byta ut henne mot någonting i världen, hon är världens bästa syster! Jag är lyckligast i världen att just hon är min syster! Vi har inte träffats så mycket senaste åren för jag har bott i skåne men nu när jag flyttar hem ska det bli ändring på det, då ska vi mysa och ha kul :) Saknar dig lillasyster :(


 





  

Presentation


Namnet är Marie, jag driver en av västkustens coolaste bloggar. Här skriver jag om mitt liv som stolt berner sennenägare och mer därtill. Ni får även ta del utav mina åsikter & känslor :) Enjoy!
Puss & Kram Marie

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Läsvärt

Besöksstatistik

Bloggkeen

Mie - Detta är ingen saga, detta är min sanning!

Bloggräknare

bloglovin

Bloglovin

bloglovin

Vad är klockan?

Gilla bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards